Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
132 files van totaal 478 km

Man gewond na inslaan ruit Sas van Gent

Toegevoegd: 12-05-2017, 11.00 uur
Door: Roland de Jong

SAS VAN GENT - Een 43-jarige man is donderdagavond gewond geraakt toen hij een ruit insloeg tijdens een ruzie in Sas van Gent.


Volgens de politie was er sprake van huiselijk geweld. “De man kwam verhaal halen bij zijn ex-vrouw. Rond 21.30 uur kwamen agenten aan bij het adres. Ze troffen ter plekke een man aan die gewond was aan zijn arm. Hij had zich verwond aan een ijzeren hek bij het huis en had nog meer letsel opgelopen toen hij ook nog een ruit had ingeslagen”, zo vertelt de politie.

De verdachte is aangehouden voor vernieling. Hij is, voordat hij werd ingesloten, door een arts behandeld aan zijn verwonding.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sassenaartje (12-5-2017 om 13:52)
Waar was dit dan welke straat
michelle (12-5-2017 om 11:52)
Ja. boontje komt om zijn loontje!
Cookie-instellingen beheren