Zoeken met Google:

Ravage na ongeval Terhole, bestuurder spoorloos

Toegevoegd: 12-05-2017, 22.10 uur

Door: Manfred Berrevoets

TERHOLE - De hulpdiensten zijn vrijdagavond met spoed uitgerukt voor een ongeval op de Hulsterweg (N689) bij Terhole.

Rond 20.35 uur raakte een bestuurder van een personenauto voor de rotonde ter hoogte van de Provincialeweg de controle over zijn voertuig kwijt. Vervolgens reed de automobilist over de rotonde en kwam aan de andere kant naast de weg terecht. Na een botsing met een prullenbak raakte de auto een bushokje, vloog over de sloot om vervolgens in een weiland tot stilstand te komen.

Naast een ambulance werd ook de brandweer opgeroepen omdat er rook gezien was bij de auto. Bij aankomst van de hulpdiensten was de bestuurder vertrokken. De politie doet onderzoek naar wie de auto heeft bestuurd. De auto is weggesleept door bergingsbedrijf Terneuzen. De Provincie heeft de ravage opgeruimd.


Foto's


Reageer op dit bericht

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Aantal tekens
0 van 750
Tonnie (14-5-2017 om 19:40)
Je zult net in dat bushokje zitten. En die moet inderdaad gevlogen hebben. Hopelijk worden smoezen niet geaccepteerd. Ben benieuwd naar het vervolg
cq (13-5-2017 om 10:51)
Het is hier in Zeeuws Vlaanderen een grote criminele rond bende aan het worden, als je eens goed het nieuws doorspit wat er zo al gebeurd, vraag ik aan de Burgemeesters is Oost en West Zeeuws Vlaanderen, wat vestigen jullie hier hebben je wel overzicht? Zeeuws Vlaanderen verpauperd in een sneltrein vaart, tja een krimp gebied maar wat krijgen we er voor terug, denk hier eens over na!
Gose (13-5-2017 om 09:15)
Tegen dat ze hem gevonden zal de alcohol wel uit zijn bloed zijn?
Ja-Ja (13-5-2017 om 07:40)
Persoon gaat eerst zijn/haar roes uitslapen en komt zich dan melde. En is nu al een smoes aan het verzinnen. B.v-Onwel geworden-Over stekend dier enz. Zal niet zeggen,Ik reed veel te hard,Was bezig met radio-gps-telefoon. Drank op ,drugs enz. Gelukkig was er geen zwakke verkeersdeelnemer op het fietspad en stond er niemand in het bushokje.
X (13-5-2017 om 07:29)
Ruikt een beetje dat er alcohol mee gemoeid is.Zal achteraf wel blijken.Begrijp echt niet waarom mensen dit risico nog nemen.menselijk leed,financieel leed en dit lijkt dan eenzijdig met waarschijnlijk geen gewonden.Buiten wat dit grapje deze bestuurder gaat kosten heeft die zoals velen geen idee wat voor gevolgen dit heeft voor zijn rijbewijs en eventueel werk.om een lang verhaal kort te maken,na justitie komt vaak het cbr kijken.kun je in het geval van drankmisbruik echt je borst natmaken en je portemonnee nogmaals opentrekken.
ries (13-5-2017 om 04:46)
Hopelijk dat de politie de betreffende bestuurder weet op te sporen en het rechtsysteem hem/haar een passende straf zal geven! Dat deze persoon iets op zijn/haar kerfstok heeft is wel duidelijk, want anders ga je er niet vandoor.