Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Dader ammoniakaanval nog niet opgepakt

Toegevoegd: 16-05-2017, 14.10 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie weet nog niet wie de man is die gisteren bij een Albert Heijn in Middelburg vier personen bespoot met een bijtende vloeistof. Van de dader is inmiddels een signalement bekend.


Volgens de politie werden tegen vijven vier personen bespoten vanuit een waterpistool. Vermoedelijk zat er ammoniak in het pistool. De vier klaagden allemaal over een branderig gevoel in de ogen. Ook hadden ze last van benauwdheid.

De dader was een blanke jongeman van ongeveer 20 jaar oud. Hij had lang, donkerblond haar. De man droeg een legergroen (vissers-/safari-)hoedje, legergroene bovenkleding en hij had een grote legergroene rugtas bij zich. De man ging er na zijn actie vandoor op een zwarte mountainbike met zwarte tassen.

​De vier hebben aangifte gedaan. De politie is nog op zoek naar de dader.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (16-5-2017 om 18:53)
Ik geloof niet dat de politie hier actief mee bezig is. Voor alle duidelijkheid, het gaat hier om tiener die bespoten zijn. Er hangen overal camera's dus zet een foto op h v zeeland. Mocht de persoon gepakt worden dan heb ik wel een paar ltr sterk spul voor hem.......
Cookie-instellingen beheren