Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Celstraf voor dwingen tot maken seksfilmpjes

Toegevoegd: 16-05-2017, 18.58 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft dinsdag conform de eis van de officier van justitie de 29-jarige Goesenaar F. V, veroordeeld tot een gevangenisstraf van dertig maanden plus tien maanden voorwaardelijk. De Goesenaar bracht zijn ex-vriendin met list, bedrog en dreigementen twee jaar lang zo ver dat zij al dan niet met hem porno-films en foto's maakte.


V. moet zijn slachtoffer ook een schadevergoeding van bijna 16.000 euro betalen en ook komt hij onder toezicht van de reclassering te staan. Verder moet hij zich laten behandelen en mag hij binnen een straal van een kilometer niet in de buurt van zijn voormalige vriendin laten zien.

In de periode dat de twee nog een stel waren had de vrouw ook al naaktfoto's van haar aan de man gegeven. Kort nadat de twee uit elkaar waren gegaan vertelde V. haar dat iemand, een onbekende, contact met hem had opgenomen en had gezegd dat hij nog meer naaktfoto's wilde hebben. Dat als ze niet meewerkte, alles op internet zou verschijnen en hij - V. dus - zou worden ontvoerd en dat zij het dus beter wél kon doen.

In de loop der tijd werden de 'verzoeken' steeds extremer en werd zij ook gedwongen seks met haar ex te hebben. Ook dat moest worden gefilmd. Dat V. zich bediende van een alias en doorging voor de onbekende, dat een ingeschakelde politieagent en een officier van justitie dezelfde waren als haar ex had ze niet in de gaten. Uiteindelijk viel V. toch door de mand en verdween hij achter de tralies.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
EM (17-5-2017 om 10:21)
Mooie eis en straf ,beter was reclassering te ruilen voor TBS!
Cookie-instellingen beheren