Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
28 files van totaal 102 km

Dronken man haalt verkeerspaal uit de grond

Toegevoegd: 20-05-2017, 09.30 uur
De man heeft een bekeuring gekregen voor baldadigheid.
De man heeft een bekeuring gekregen voor baldadigheid.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft vannacht in Vlissingen iemand bekeurd die in dronken toestand een verkeerspaaltje uit de grond had gehaald.


Iemand die had gezien dat de man met het verkeersbord over de Burgemeester van Woelderenlaan liep belde vannacht de politie. Die trof de man na een korte zoekslag aan.

De man was volgens de politie onder invloed van alcohol. Hij heeft het verkeersbord terug moeten brengen naar de plek waar hij het gevonden had. Verder kreeg de man een bekeuring voor baldadigheid.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
100%ZEEUW (20-5-2017 om 20:46)
kees voor deze geen sleutel nodig hoor zoals je ziet is het eerder eentje van een snelheidsremmer. dus eigenlijk nog best gevaarlijk om die weg te halen
kees (20-5-2017 om 17:42)
Dan moet hij wel de passende sleutel bij gehad hebben. De ambulance heeft die niet er zijn er zoveel verschillende. Knap
P. (20-5-2017 om 16:59)
Goeie actie van deze man. Er staat wel een oerwoud aan verkeersborden langs de weg.
thé coulant (20-5-2017 om 16:13)
En daarna krijgt hij de rekening van het herplaatsen van die paal en het herstellen van het wegdek, of is dat gewoon voor de belastingbetalers en krijgt de overlastgevende dronken vandaal een gratis rit naar huis ?
Cookie-instellingen beheren