Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
62 files van totaal 239 km

Ammoniakverdachte blijkt niet de dader

Toegevoegd: 20-05-2017, 18.53 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De 22-jarige Middelburger die donderdagavond werd aangehouden en later mogelijk de dader leek te zijn van de ammoniakaanval eerder deze week, is toch niet de dader. Dat zegt de politie.


De man werd opgepakt nadat hij op het Vlissings Bolwerk was gezien met een pijl en boog. Later kreeg de politie het vermoeden dat de man wel eens degene zou kunnen zijn die maandag bij de Albert Heijn aan de Pottenbakkerssingel in Middelburg met een waterpistool vier personen ammoniak in het gezicht spoot.

De Middelburger werd aan de zaak gelinkt omdat zijn signalement overeen zou komen met dat van de dader en omdat verklaringen van getuigen in er ook op duidden dat hij mogelijk iets met de zaak te maken had. De man is vanmiddag echter weer in vrijheid gesteld. Hij bleek namelijk een alibi te hebben voor afgelopen maandag. "Dat alibi is gecheckt en bleek ook te kloppen", aldus de politie.

De politie benadrukt dat men dus nog steeds op zoek is naar de echte dader van de aanval.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaapio (21-5-2017 om 11:40)
Ik denk dat iedereen met een waterpistool of super soaker, plantensproeier of weet ik wat van de zomer als verdachte moet worden opgebracht.
Kees (20-5-2017 om 21:27)
Met pijl en boog rondlopen is normaal dan?
Videio (20-5-2017 om 19:16)
mogelijk leek te zijn, mogelijk, misschien,mogelijk iets, lijkt een beetje, dus oppakken ? het lijkt mij dat er zomaar wat aan gedaan moet worden omdat terreuraanvallen aangepakt moeten worden, dus pak maar een willekeurige op, en geef blijk dat de terrorist gewonnen heeft in zijn poging onrust, paniek en doelloze verwarring te zaaien. en dat allemaal omdat iemand misschien, een beetje, mogelijk iets, in de verte. ondertussen loopt de dader gewoon nog vrij rond en de overheid staat weer in zijn onderbroek kansloos over te komen.
Cookie-instellingen beheren