Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Gewonde bij botsing met Porsche in Goes

Toegevoegd: 20-05-2017, 19.22 uur
Bij het ongeluk raakte één persoon gewond.
Bij het ongeluk raakte één persoon gewond.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - Bij een botsing met een Porsche is vanavond in Goes iemand gewond geraakt. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.


De aanrijding vond rond 18.00 uur plaats op de rotonde ‘Admiraalsplein’ bij de M.A. De Ruijterlaan. Ter plekke kwamen na een voorrangsfout een Porsche Panamera (970) en een Ford Ka met elkaar in botsing.

Eén betrokkene moest naar het ziekenhuis worden gebracht. Voor zover bekend viel het letsel mee. De beide auto’s zijn meegenomen door bergingsbedrijf De Moor uit Goes.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (11-8-2017 om 22:08)
Als je driekwart gaat moet je richting aangeven naar links. Geef je niks aan dan sla je niet af en geef je naar rechts richting aan wil je er af duidelijk? .Kan je er niet af dan MOET je nog een rondje rijden en hem er niet tussen persen
gerritintveld (25-5-2017 om 11:52)
we moeten eens met zn alle naar canada gaan en daar eens kijken hoe ze zich gedragen in het verkeer niks rechts gaat voor gewoon niet tegen elkaar rijden is daar het motto dit achterlijke westerse gedoe hier in europa
klaar (24-5-2017 om 18:41)
kortzichtig en zielig, want ik heb voorrang.....
AntiGSM (21-5-2017 om 19:38)
@P: en toch wordt het ook nog zo geleerd tegenwoordig; op de rotonde bij 3/4 wel degelijk richting aangeven (nee, je krijgt er geen boete voor als je het niet doet) maar is wel zo FATSOENLIJK NAAR JE MEDEMENS toe zodat die weet wat je van plan bent. En het is een kleine moeite en maakt veel duidelijk! Allemaal een beetje aan een ander denken en het wordt een stuk veiliger.
Tonnie (21-5-2017 om 17:44)
@P: Alleen als je van de rotonde af gaat, dus rechtsaf slaat ben je verplicht richting aan te geven. Als iemand dat niet doet slaat hij of zij dus niet af en dien je hem of haar voorrang te geven. Verder volg ik je verhaal niet helemaal vanwege het ontbreken van interpunctie. Net als in het verkeer: duidelijk zijn.
P (21-5-2017 om 11:04)
Het is toch al rampzalig op die rotondes tegenwoordig, mensen die de rotonde drie kwart nemen en dan zonder richting en ook niet de linkerbaan nemen, en dan ga je ervoor want je denkt die gaat rechtdoor en geven ze gas bij en op je bumper hangen en toeteren alsof jij de foute bent, en zo ook als je de linkerbaan neemt voor driekwart dan toch altijd halfverwege een fijne bestuurder die er toch in komt en je of geblokkeerd wordt om er uit te voegen of alweer op je bumper hangen en toeteren want je snijd hun af, heerlijk!
Cookie-instellingen beheren