Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie bekeurt dronken Poolse automobilist

Toegevoegd: 21-05-2017, 05.46 uur
Door: Roland de Jong

RENESSE - De politie heeft vannacht in Rennese een automobilist bekeurd omdat deze dronken achter het stuur van een auto zat.


De automobilist, een 36-jarige man met de Poolse nationaliteit, moest bij de politie een blaastest afleggen. Hieruit bleek dat hij meer alcohol had gedronken dan toegestaan.

De Pool kwam er vanaf met een bekeuring.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kaoz (22-5-2017 om 16:06)
Ik weet niet hoe 't met Polen zit, maar in sommige landen is het rijbewijs-systeem anders en heb je het recht in het buitenland om je rijbewijs niet af te geven aan de lokale politie en/of instanties, want het is persoonlijk en niet zoals hier in NL een "vergunning" die eigendom is van CBR. Eens gehoord van een Belg die ooit in een soortgelijke situatie heeft gezeten, vorige eeuw nog, dat wel.
P (21-5-2017 om 11:07)
Het mooie is dat die adressen die ze opgeven meestal een raadsel zijn, ga maar eens naar een willekeurig land in Europa dat er met de pet naar gooit, en je zal niet of nooit het adres: paliskistraat 2aa-b vinden. Enige zaak is, gelijk laten betalen, zoniet auto in beslag nemen.
A.Wisse (21-5-2017 om 10:58)
Deze dronkaard als gevaar op de weg wordt u mede aangeboden door de drankenmafia, met vertakkingen tot in de hoogste lagen van 'onze' roverheid. stemt u toch een volgende keer trouw weder op bedriegers die u een gouden toekomst voorhouden. Het tij kan enkel blijvend worden gekeerd door een hogere mate van bewustzijn.
Iemand (21-5-2017 om 10:10)
Een bekeuring!? Dat zal ze leren hahahahahahhashshahahhaha wat een lachertje het hele systeem.
X (21-5-2017 om 09:34)
Een bekeuring?En als je een nederlands rijbewijs hebt kun je eerst aan de slag met justitie en daarna met het CBR.Die komt daar mooi mee weg,kunnen ze misschien in brussel eens over vergaderen.Niet dat ik het eens ben met drankrijders,dat zeker niet.Wat een systeem hier zeg.Als je hier geen nederlander bent kun je veel meer uithalen dan wanneer je hier geboren en getogen bent.
jacob (21-5-2017 om 09:29)
Alleen een bekeuring? en die moet hij later betalen? en zijn rijbewijs niet ingenomen. Erg raar dit. De bekeuring zal hij indien niet rechtstreeks betaald nooit betalen. Ik vraag mij af waar men mee bezig is in Nederland.
Cookie-instellingen beheren