Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Jonge vrouw drinkt bijna 5x te veel: rijbewijs kwijt

Toegevoegd: 21-05-2017, 07.47 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Een beginnend bestuurster heeft vannacht op Schouwen-Duiveland haar rijbewijs moeten inleveren nadat ze met bijna vijf keer te veel alochol op achter het stuur was gekropen.


De automobiliste werd aan de kant gezet op de Nieuwe Koolweg (N59) bij Zierikzee. Volgens de politie blies de vrouw, een 20-jarige inwoonster van de gemeente Schouwen-Duiveland bij de ademanalyse een waarde van 420 Ug/l.

Voor beginnend bestuurders zoals de vrouw in kwestie geldt echter een limiet van 88 Ug/l. De automobiliste had dus 4,7 keer te veel op. Haar rijbewijs is daarom ter plekke ingenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (21-5-2017 om 12:33)
En dan ook maar haar rijbewijs nooit meer terug geven ,want deze mevrouw heeft blijkbaar een probleem met alcohol en op haar leeftijd 20 jaar GET A LIVE op de fiets
A.Wisse (21-5-2017 om 10:59)
Deze dronkaardin als gevaar op de weg wordt u mede aangeboden door de drankenmafia, met vertakkingen tot in de hoogste lagen van 'onze' roverheid. stemt u toch een volgende keer trouw weder op bedriegers die u een gouden toekomst voorhouden. Het tij kan enkel blijvend worden gekeerd door een hogere mate van bewustzijn
Cookie-instellingen beheren