Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongeman mishandeld in Oostburg

Toegevoegd: 21-05-2017, 12.14 uur
Door: Roland de Jong

OOSTBURG - In Oostburg is zaterdagavond een 17-jarige man mishandeld. De politie kent de identiteit van de verdachte maar deze is (nog) niet aangehouden.


Volgens de politie vond de mishandeling rond 23.15 uur plaats in de Burgemeester H.A. Callenfelsstraat. Naar aanleiding van een eerder conflict zou de jongeman zijn geslagen door een bekende van hem.

De 17-jarige had geen zichtbaar letsel maar klaagde over een pijnlijk hoofd. Hij heeft aangifte gedaan. De identiteit van de verdachte is bekend. De politie zal deze persoon op een later moment horen over wat er precies is gebeurd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (22-5-2017 om 09:24)
@cq, het is niet alleen bij jullie, het is als een druppel op een plaat die nu de buitengebieden treft, het probleem is "gelijke rechten" een crimineel of ex crimineel blijft dezelfde rechten hebben als iemand die 40 jaar heeft gewerkt en bedankt is en nog steeds in een sociale huurwoning moet vertoeven. Vertel mij dan eens wat is de beloning voor de eerlijke hardwerkende burger die nu buitenom het politieke spel ook deze last moet dragen en in angst te leven dankzij de opkomende medogenloze criminaliteit ("die aan het afnemen is")
cq (21-5-2017 om 20:06)
@P Het probleem is bekend, maar ze doen er niets mee, kom weer niet met de slachtoffer rol het doet mij weer al denken in wat voor richting je het moet zoeken met je opmerking "dat soort is slecht" want dat bedoel ik niet je hoort steeds meer geweld met ernstige afloop hier moet je als gemeente kort opzitten en inderdaad het probleem aanpakken. Maar dat er iets aan het veranderen is West Zeeuws Vlaanderen ben ik van overtuigd en niet ten goede! En ik wijs niet naar dat soort is slecht, maar tegenwoordig of ze knallen iemand neer, of ze steken iemand neer, of mishandelen iemand, en dat zie je meer in randstedelijke gebieden het komt nu deze kant op, dus er veranderd iets en heeft een oorzaak.
P (21-5-2017 om 13:57)
@cq, zolang je het probleem niet aanpak verandert er niks, jouw manier van wijze is dus geen probleem oplossing maar puur het wijzen van "dat soort is slecht" Was het maar zo makkelijk en simpel.
cq (21-5-2017 om 13:30)
Identiteit van de verdachte is bekend, maar nog geen aanhoudingen het zelfde verhaal met die steek partij in Breskens ook geen aan houdingen, wel in een later stadium ,het laat zien hoe hier in West Zeeuws Vlaanderen het politie korps werkt niet dus, is het een bekende zonder pardon des persoon arresteren hoe dan ook, handhaven moeten ze hier doen handhaven, een ding is mij wel duidelijk, West Zeeuws Vlaanderen vercriminaliseerd! En het volgende wie huisvestigen zich tegenwoordig hier in West Zeeuws Vlaanderen onder welke doelgroep mag je deze noemen?
Cookie-instellingen beheren