Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen ernstig gewond bij steekpartij T'neuzen

Toegevoegd: 21-05-2017, 13.25 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij het Haringvliet in Terneuzen is vannacht een jongen zwaargewond geraakt bij een steekpartij. Dat heeft de politie bevestigd.


Het slachtoffer is een 17-jarige jongen uit Terneuzen. Hij werd in een brandgang door een voor hem onbekend persoon gestoken. De jongen liep ernstig letsel op en de ambulancedienst werd opgeroepen om zich over de gewonde te ontfermen. Deze heeft hem vervolgens naar een ziekenhuis gebracht. Zijn toestand is volgens de politie stabiel.

Volgens een woordvoerder vond het incident ergens tussen 03.15 en 04.15 uur plaats. Vannacht is sporenonderzoek gedaan en ook zijn er al getuigen gehoord. Tot nu toe is er echter nog niemand aangehouden en de politie roept daarom eventuele andere getuigen op om zich ook te melden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Iemand (25-5-2017 om 19:56)
Juist AntiGSM helemaal mee eens! Dat is ook wat ik zie, voel en denk.
AntiGSM (22-5-2017 om 00:54)
Ik ben hier heel duidelijk in: er woont verschrikkelijk veel tuig in Terneuzen wat niet gediscrimineerd wil worden omdat ze "Nederlander" zijn alleen is dit zo op papier, ze hebben namelijk een enorme hekel aan echte Nederlanders en als ze met genoeg zijn walsen ze over ons heen. We worden gewoon overgenomen, en het mooie is dat we (onze regering) dit goed vind! WIJ worden gediscrimineerd in ons eigen land (wat er nog van over is...).
cq (21-5-2017 om 20:33)
@Agent Betreft huisvesting, bedoel ik we zijn een krimp gebied, huurwoningen staan soms een jaar leeg, en ineens nieuwe inwoners, waar vandaan niet allemaal uit Zeeuw-Vlaanderen. Beter zou zijn bepaalde woonblokken tegen de vlakte en woningen bouwen voor starters geef deze hun kans, want als je 700 euro aan huur moet betalen, of de keus kan hebben voor een koopwoning wat doe je dan, neem oom Agent want die zijn er niet. Wel huurwoningen die naar een jaar biiv opnieuw bewoond worden met 300 euro subsidie geld genereren voor die corporatie,s .....snap je wat ik bedoel de weegschaal gaat in mijn optiek de verkeerde kant uit!
cq (21-5-2017 om 20:20)
@Agent Dacht je nu werkelijk dat iedereen die hier onder de noemer toerist, daad werkelijk een toerist is. Hoeveel criminelen zitten hier tussen om hun drugs veilig te stellen om dan even een vakantie huisje af te huren of iets dergelijks, of kan dat niet oom agent? Ja toeristen hebben ook rechten, wat ik bedoel dat zich hier in Zeeuws Vlaanderen meer aandacht is voor toerisme, en dat de burger op de tweede plaats komt, das mijn motto en dat brengt verpaupering met zich mee, bijv een bushalte buiten de bebouwde kom bij ijzendijke, maar aan de andere kant een zomer bus kosten nog moeite gespaard. Dat bedoel ik of om een sport hal open te houden, bijv in Breskens las ik, maar wel voor miljoenen aan beton in Cadzand!
cor slager (21-5-2017 om 20:00)
pippie, die jongen kwam thuis en ging via de brandgang naar binnen. dat deed die 17 jarige tiener in de holst van de nacht in zijn donker steegje
Danny (21-5-2017 om 19:58)
@ agent, ik moet cq toch een beetje (veel) gelijk geven. Leg de laatste steek en schietincidenten eens bij elkaar..... Denk dat er verrassend weinig ras-zuivere Zeeuwse daders tussen zitten. Helaas maar waar, en de waarheid mag gezegd worden.
Cookie-instellingen beheren