Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
26 files van totaal 82 km

Gereanimeerde automobilist is Belg (56)

Toegevoegd: 21-05-2017, 19.48 uur
Een politieman bij het autowrak.
Een politieman bij het autowrak.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

NIEUW-NAMEN - De politie heeft de identiteit achterhaald van de man die vannacht ernstig gewond raakte bij een verkeersongeval in Nieuw-Namen. Eerder was nog niet zeker wie de gewonde was.


Volgens de politie is het slachtoffer een 56-jarige man uit het Belgische Beveren. "Zijn familie is in kennis gesteld van het feit dat hij in het ziekenhuis is opgenomen. Over zijn toestand is niets bekend", aldus de politie.

De man reed rond 04.00 uur met zijn personenauto van de weg bij de Langestraat. Zijn voertuig belandde op zijn kop in een sloot en het slachtoffer lag bij aankomst van de politie half onder zijn auto. Hij werd gereanimeerd en buiten kennis maar met hartslag naar het ziekenhuis gebracht.

De oorzaak van het ongeluk is nog niet achterhaald.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
cq (17-6-2017 om 14:36)
Valt het niet op dat we de laatste jaren zoveel eenzijdige ongevallen hebben, het houd niet op hoe zou dat toch komen, mobieltje, alcohol, of zou het door de vele controles komen?
Cookie-instellingen beheren