Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 30 km

Onkruidbrander uitgebrand in Middelburg

Toegevoegd: 24-05-2017, 12.07 uur
De machine brandde volledig uit. De machine brandde volledig uit.
De machine brandde volledig uit.
© Foto: De Schrijvende Pers
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op het Molenwater in Middelburg is vanochtend een onkruidbrander in vlammen opgegaan.


Het karretje reed rond 07.55 uur in de buurt van de Middelburgse schouwburg toen brand ontstond. Eén van de twee gastanks op de wagen ontplofte. De brand ging gepaard met veel rookontwikkeling en trok ook behoorlijk wat publiek.

De politie zette de straat af terwijl de brandweer de machine gecontroleerd liet uitbranden. Van het voertuig is weinig meer over. Bij de brand raakte niemand gewond. Bij een soortgelijk brandje raakte afgelopen oktober in Yerseke liep wel iemand letsel op. De bestuurder had toen namelijk eerstegraads brandwonden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzenaar (25-5-2017 om 18:44)
Dit is ook gewoon spelen met vuur hè mensen, en nog eens extra opwarming voor onze aardbol. Steek je handen uit je mouwen en verwijder onkruid handmatig!
J.W. Hajee (24-5-2017 om 14:31)
Erg geschrokken van dit bericht. Gelukkig kwam iedereen met de schrik vrij. Een dure methode die kennelijk nog niet deugt ook. Kennelijk wat mis met de beveiliging van de gasflessen. Erger is dat vrijwel alle Zeeuwse gemeenten van die dingen hebben. Mijn advies: Uit veiligheidsoverwegingen apparaten binnen houden tot duidelijk is wat hier mis ging en er zonodig aanvullende maatregelen zijn genomen. Want dat hier iets technisch niet goed zit, lijkt duidelijk.
Cookie-instellingen beheren