Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Zes bestuurders onder invloed bij controle

Toegevoegd: 29-05-2017, 08.59 uur
De politie controleerde de bestuurders op het rijden onder invloed.
De politie controleerde de bestuurders op het rijden onder invloed.
© Foto: Facebook / Politieteam Oosterscheldebekken
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie heeft zondagavond en nacht in het Oosterscheldebekken gecontroleerd op het rijden onder invloed. Zes automobilisten hadden teveel gedronken en kregen een bekeuring.


Zo werd er een bestuurder uit de gemeente Nood Beveland betrap op het rijden met drank op. Ook een bestuurder uit de gemeente Goes en Borsele dronken terwijl zij moesten rijden. Drie bestuurders uit de gemeente Schouwen-Duiveland keken te diep in het glaasje. Hierbij ging het om twee beginnende bestuurders.

De politie laat weten dat er geen rijbewijzen zijn ingevorderd, maar er wel hoge boetes en educatieve maatregelen zijn opgelegd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren