Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
57 files van totaal 207 km

Man meegesleurd door auto in Middelburg

Toegevoegd: 30-05-2017, 10.29 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Middelburg is maandagochtend iemand enkele meters meegesleurd door een auto nadat hij met zijn voet vast was komen te zitten in de wielkast.


Het ongeluk gebeurde op de parkeerplaats van de Jumbo-supermarkt aan de Sir Winston Churchilllaan. Het slachtoffer, een 78-jarige Middelburger, stond naast zijn auto toen rond 09.15 uur een andere automobilist vanuit parkeerstand tegen zijn auto reed.

Het slachtoffer kwam met zijn voet bekneld te zitten in de wielkast en werd enkele meters meegesleurd. De veroorzaker reed weg. Een vrouw schoot te hulp en overhandigde de politie het kenteken van de weggereden auto.

De politie bezocht de 83-jarige auto-eigenaar uit Middelburg en nam hem mee naar het bureau voor het afleggen van een verklaring. De eigenaar ontkende dat hij een aanrijding had veroorzaakt. Zijn auto was wel beschadigd.

De zaak is nog in onderzoek en daarom is de politie dringend op zoek naar getuigen van dit ongeval en specifiek naar de vrouw die de 78-jarige man geholpen heeft.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kees (30-5-2017 om 22:27)
Hoe kan je nu met je voet vast komen te zitten in de wielkast? Dan zit je vast tussen de band en de wielkast en door het rijden kom je weer los.
den Doolaard (30-5-2017 om 18:04)
Dementerende bejaarden horen ook niet achter het stuur maar het CBR en vooral den Haag is gewoon laks en hebben liever ook de stem van deze groep bestuurders dan ze het willen verbieden. Alles om maar op het pluche te komen.
t Is wat (30-5-2017 om 16:35)
Had precies die gedachte, Ad! Misschien wilde de 78 jarige meneer de auto tegenhouden..? Slordig dat de 83 jarige veroorzaker doorreed. Wellicht echt niks gemerkt... Beterschap iig voor het slachtoffer.
W. Kruit (30-5-2017 om 13:41)
Het zou goed kunnen dat de bejaarde automobilist het inderdaad niet heeft gemerkt. Ons waarnemingsvermogen en onze reactie's worden nu eenmaal minder als we ouder worden. Er komt een tijd (voor ons allemaal) dat we noodgedwongen moeten stoppen met autorijden. Er zal waarschijnlijk door het CBR een onderzoek worden gedaan naar de geschiktheid van de automobilist om een motorvoertuig te besturen. Mogelijk dat voor deze 83-jarige de tijd is gekomen om zijn rijbewijs in te leveren...
AntiGSM (30-5-2017 om 13:17)
En wij maar denken dat jeugd tuig is, de oudjes kunnen er ook wat van!
ad (30-5-2017 om 12:07)
Tsjonge. tsjonge hoe krijgen ze dit nou weer voor elkaar? Sterkte voor 't slachtoffer ;).
Cookie-instellingen beheren