Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 85 km

Beroving Aardenburg blijkt verzonnen

Toegevoegd: 30-05-2017, 13.05 uur
Door: Roland de Jong

AARDENBURG - De beroving in Aardenburg waarvan een 12-jarige jongen maandag melding maakte blijkt te zijn verzonnen. Dat zegt de politie.


De jongen, afkomstig uit de gemeente Sluis, vertelde tegenover de politie dat hij bij de bushalte aan de Beekmanstraat door twee jongemannen met geweld was beroofd van zijn portemonnee. Op de desbetreffende locatie bleken beveiligingscamera's te hangen. Na het bekijken van de beelden bleek er echter geen beroving te hebben plaatsgevonden.

“Wijkagent Henk Wiegman confronteerde dinsdag de ouders van de jongen met de beelden. De aangifte wordt stopgezet en er wordt gekeken waarom de jongen deze melding deed. Daarna zal het onderzoek afgesloten worden en zal hij mogelijk naar bureau Halt gaan”, aldus de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
peggy (30-5-2017 om 18:56)
Misschien is er wel iets aan de hand wat de jongen niet kan/wil vertellen. Misschien worst hij evengoed bedreigd en heeft hij het op de manier verteld. Niet altijd meren zeggen aandacht. Hoop dat ze erachter komen hoe of wat. Pas dan kun je er iets over zeggen...
michelle (30-5-2017 om 15:28)
Aandacht zal waarschijnlijk de reden zijn!
Cookie-instellingen beheren