Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij ongeluk Brouwersdam

Toegevoegd: 31-05-2017, 21.39 uur - Update: 01-06-2017, 11.04 uur
De automobilist is naar het ziekenhuis gebracht.
De automobilist is naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Twitter / wa_Schouwen01
Door: Roland de Jong

SCHARENDIJKE - Een automobilist die onder invloed verkeerde heeft woensdagavond op de Brouwersdam bij Scharendijke een ongeluk veroorzaakt.


De bestuurder, een 38-jarige man uit Scharendijke, reed rond 18.05 uur aan het begin van de dam tegen een betonnen rand. De man reed daarvoor al slingerend over de Brouwersdam en raakte een geparkeerde auto. De auto kwam vervolgens tegen het betonblok tot stilstand.

De persoon is per ambulance overgebracht naar het Admiraal De Ruyterziekenhuis in Goes. Hij had een hoofdwond. De auto raakte door de botsing beschadigd.Een eerste ademanalysetest wees uit dat de automobilist teveel had gedronken (970 ug/l). Ook bleek de man geen rijbewijs te hebben.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom Helgers (2-6-2017 om 10:24)
@ export Zeeuw: Als je gezond verstand gehad zou hebben dan zou je nooit dronken in je auto zijn gestapt! Wie weet wat de gevolgen voor een ander hadden kunnen zijn. Ik ben wel blij te lezen dat je hiervan geleerd hebt!
export zeeuw (1-6-2017 om 18:22)
sorry maar eiland bewoner, deze reactie laat te wensen over. veel pijn wens je niemand toe . en dat hij een bekende is doet er totaal niet toe. als deze persoon dagelijks met te veel alcohol achter het stuur zat was het een ander verhaal geweest. niemand weet of dit zo is. iemand zijn leven verminkt doormaken is wel een treurige verwensing dit wens je niemand toe. daarmee gezegd wil niet zeggen dat hij enorm dom bezig is geweest en dat deze actie totaal niet doordacht was. zelf ben ik ook flink gestraft na een ongeval onder invloed. dit zet je wel aan het denken ,dit doe je geen 2e keer als je gezond verstand hebt. blij dat er geen verdere slachtoffers gevallen zijn
Eiland Bewoner (1-6-2017 om 12:24)
Wat een ontiegelijke eikel, hopelijk heeft die veel pijn. Had liever gehad dat die voor zijn leven verminkt had gereden tegen betonblok zijn we voor eeuwig van hem verlost het is ook al een bekende van de politie met een lange waslijst vergrijpen.
Cookie-instellingen beheren