Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 38 km

Politie zoekt eigenaar fiets Vlissingen

Toegevoegd: 01-06-2017, 11.29 uur
Wie kent de eigenaar van deze fiets? Wie kent de eigenaar van deze fiets?
Wie kent de eigenaar van deze fiets?
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie is op zoek naar de eigenaar van een Sparta-damesfiets die onlangs is aangetroffen in Vlissingen.


De fiets werd onlangs aangetroffen in Vlissingen en de politie vermoedt dat de fiets van diefstal afkomstig is. Daarom is men nu op zoek naar de rechtmatige eigenaar.

Mensen met tips kunnen contact opnemen met de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Martijn (1-6-2017 om 14:31)
Inderdaad even aan de computer hangen of een scanner langs het slot halen. Daar zit een DPC diefstal preventie chip in ..Staat ook alles in.. De fietsenvakhandel doet er alles aan om fietsendiefstal te ontmoedigen Maar de politie weet niet hoe ze moet handelen. Blijkbaar heeft niet ieder bureau heeft een scanner. De nieuwste ontwikkeling (sinds dit jaar) is GPS in een Fiets . (een soort van Find my iphone).
mich (1-6-2017 om 12:31)
Even aan de computer hangen bij de fietsenmaker en je weet het waarschijnlijk. Adres staat in de fiets opgeslagen bij een Sparta Ion.
Cookie-instellingen beheren