Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
49 files van totaal 181 km

Veroorzaker ongeluk A58 Kapelle rijdt door

Toegevoegd: 03-06-2017, 11.43 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Bij een aanrijding met letsel vrijdagavond op de snelweg bij Kapelle is de veroorzaker doorgereden.


Het ongeluk gebeurde rond 21.35 uur in de buurt van de oprit van de A58. De ambulancedienst kwam ter plekke om de bestuurder van de auto die wel was gestopt te onderzoeken. Het ging volgens de politie om een 84-jarige man uit de gemeente Tholen. Of hij haar het ziekenhuis moest is niet bekend.

De Renault Twingo van de man is weggesleept door bergingsbedrijf De Moor. De doorrijder is niet meer getraceerd. Het is ook niet bekend hoe de auto eruit zag.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kees (3-6-2017 om 16:52)
Erg triest voor het slachtoffer wat nu zijn vervoer kwijt is en waarschijnlijk niet allrisk verzekerd is. Ik hoop dat hij nog wat spaarcenten heeft voor een andere auto en waarschijnlijk geld terug krijgt via het waarborgfonds. Dat is te hopen. En dat hij er goed vanaf mag komen.Verder zou ik een proces verbaal laten optekenen en een smartengeld advocaat in de arm nemen om de persoon mocht hij gevonden worden financieel uit te kleden
Jan (3-6-2017 om 12:12)
Het is tegenwoordig een traditie aan het worden om door te rijden bij een ongeluk in Zeeland je leest of je hoort niets anders . Dit zegt genoeg over normen en waarden van deze mensen die dit op hun geweten hebben ,erg vervelend voor de slachtoffers .
Cookie-instellingen beheren