Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 42 km

Jonge vrouw van fiets getrokken en mishandeld

Toegevoegd: 03-06-2017, 19.03 uur
Door: Roland de Jong

'S-GRAVENPOLDER - Een 20-jarige vrouw is vannacht bij 's-Gravenpolder van haar fiets getrokken en vervolgens zwaar mishandeld. Van de dader ontbreekt nog elk spoor.


De vrouw fietste rond 02.20 uur over de Goesestraatweg (N669). Ze was na een avondje stappen met vriendinnen in haar eentje op weg naar huis. In de buurt van de Kloetingseweg werd de vrouw opeens ingehaald door een onbekende man. Deze pakte haar vast en trok haar van haar fiets.

Het slachtoffer viel op de grond en werd diverse keren hard geslagen. De vrouw bleef zich echter verweren en begon hard te gillen. Vermoedelijk als gevolg hiervan stopte de belager plotseling. Hierna wist de vrouw te ontsnappen. Ze belde in paniek aan bij verschillende woningen. Uiteindelijk werd ze bij één van die woningen binnengelaten en opgevangen door de bewoners. Een arts van de huisartsenpost heeft medische zorg verleend.

Volgens de politie was de vrouw zeer geëmotioneerd en kon ze maar weinig vertellen over de dader. “Het gaat in ieder geval om een man op een fiets”, aldus een woordvoerder. De fiets en enkele persoonlijke spullen van de vrouw zijn ter plekke achtergebleven en enige tijd later langs de weg ontdekt door een groepje jongens. Een politiehond heeft nog geprobeerd om het spoor van de dader op te pikken maar dit mislukte.

Het slachtoffer kan zich volgens de politie herinneren dat er tussen 02.20 en 02.30 uur een paar auto’s zijn langsgereden. De politie wil daarom graag spreken met mensen die tussen die tijden in de omgeving waren en wellicht iets hebben gezien.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
t Is verschrikkelijk (7-6-2017 om 18:01)
Mikkie, helemaal mee eens! Hopelijk wordt de dader snel gepakt... Sterkte voor de vrouw.
mikkie (6-6-2017 om 11:43)
Ja, W. Kruit dat zou inderdaad MOETEN KUNNEN !! Maar al te vaak is gebleken dat dat niet meer kan (Helaas) Dan zijn wij als vrouw genoodzaakt om realistisch te zijn en niet meer alleen over straat te gaan midden in de nacht. Realistisch zijn en je gezonde verstand gebruiken heet dat.
W. Kruit (5-6-2017 om 11:09)
PIPPA, dus eigenlijk is het haar eigen schuld?? Ook een vrouw alleen moet 's nachts gewoon naar huis kunnen fietsen zonder gemolesteerd te worden...
PIPPA (5-6-2017 om 09:09)
Heel erg voor die vrouw maar als je toch al gaat stappen dat kost tegenwoordig ook veel geld, neem dan toch een taxi naar huis het is nergens veilig meer! Er lopen teveel gekken los rond, vroeger zaten ze achter de tralies in een gesticht ,tegenwoordig bedekken we met de mantel der liefde, en laten de slachtoffers in de kou staan! heel veel sterkte voor u,ik hoop dat u er gauw overheen komt.
karel (4-6-2017 om 14:58)
open je ogen toch, niemand hier is echt veilig je kan zomaar aangevallen worden zonder enige reden. Vooral als je savonds op straat rondhangt, dit is een realiteit van het leven. Er zijn teveel mensen met een ongelukkig leven die andere mensen pijn willen doen dit is altijd zo geweest.
jajaaa (4-6-2017 om 13:58)
Tegenwoordig (de afgelopen 10 jaar al?) Ben je nergens meer zeker van. Dat je al niet meer naar huis kan fietsen of lopen na een gezellig avondje is een schande! Wat deed de vrouw daar, jaja.... dat staat er Frans, naar huis toe gaan. Cafés sluiten om 00.00? Onzin, je verlegd het probleem, dan zuilen er meer onrustige nachtelijke uren komen! Respect voor anderen en andermans eigendom ontbreekt in dit soort gevallen. Ben het met de reactie van Cintha eens. Heel veel sterkte voor de dame!
Cookie-instellingen beheren