Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 23 km

Duits meisje urenlang vermist bij Groede

Toegevoegd: 04-06-2017, 17.23 uur
Door: Roland de Jong

GROEDE - In de omgeving van Groede aan de Zeeuws-Vlaamse kust is vanmiddag urenlang gezocht naar een vermist Duits meisje.


De 9-jarige Lillith vertrok vanaf een camping bij de duinen en werd rond 13.30 uur voor het laatst gezien bij de strandovergang aan de Zeeweg. Sindsdien ontbrak van haar elk spoor. Wel werden haar sokken en fiets gevonden. Dat gebeurde bij duinovergang 22.

Rond 16.00 uur werd via Burgernet opgeroepen om naar het meisje uit te kijken. De politie verspreidde rond 16.40 uur zelfs een foto van het meisje in de hoop haar terug te vinden. Omstreeks 17.10 uur werd het kind in goede gezondheid teruggevonden. Een politiehelikopter die op dat moment onderweg was om mee te helpen zoeken kon daarom rechtsomkeert maken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frans Eggink (5-6-2017 om 17:41)
Jammer dat de strandwacht niet wordt genoemd. De vader heeft zich gemeld bij Strandpost Groede en de strandwachten hebben de actie opgestart en is beginnen te zoeken met 3 voertuigen, 1 boot en diverse patrouille op het strand.
Cookie-instellingen beheren