Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 37 km

Druk pinksterweekeinde voor KNRM Veere

Toegevoegd: 06-06-2017, 14.16 uur
De redders van het station in Veere werden vier keer ingezet.
De redders van het station in Veere werden vier keer ingezet.
© Foto: KNRM Veere
Door: Roland de Jong

VEERE - De KNRM-reddingboot van Veere is tijdens het afgelopen Pinksterweekeinde vier keer ingezet voor het verlenen van hulp op het Veerse Meer.


Zaterdagmorgen werd de reddingboot 'Oranje' op pad gestuurd nadat een rondvaartboot aan de grond was gelopen. Aan het begin van de avond kreeg de bemanning van een 10 meter lang motorjacht te maken met een lekkage in het koelsysteem. Het jacht moest naar Wolphaartsdijk worden gesleept.

Zondagmorgen moest men wederom uitvaren voor een motorjacht met pech. Nu was er sprake van motorproblemen. Maandagmiddag riep een zeiljacht met aan boord twee volwassenen en twee kinderen rond 14.20 uur de hulp van de KNRM in. Dit jacht is naar Kamperland gesleept.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren