Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
91 files van totaal 335 km

Politie vindt twee gestolen fietsen terug

Toegevoegd: 07-06-2017, 14.44 uur
De twee aangetroffen fietsen.
De twee aangetroffen fietsen.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

AXEL - De politie heeft deze week twee gestolen fietsen teruggevonden. Van één van de tweewieler wordt de eigenaar nog gezocht.


De politie kwam de dader op het spoor na het bekijken van bewakingsbeelden. Deze week werd bij de Albert Heijn aan het Szydlowskiplein in Axel namelijk een fiets gestolen en op de dader was vastgelegd door bewakingscamera's. De politie herkende de dader en bracht hem vervolgens thuis een bezoek.

Bij de verdachte werden twee fietsen aangetroffen: de fiets die bij de supermarkt was gestolen en een tweede exemplaar waarvan de eigenaar nog niet is achterhaald. Volgens de politie gaat het om een fiets die eind vorig jaar, begin dit jaar werd weggenomen in de buurt van het bushokje aan de Serlippenstraat in Terneuzen.

De fiets stond tegenover het Shell-tankstation gestald en stond kennelijk niet op slot. De tweewieler had een bagagerek aan de voorzijde en is nu voorzien van een rood winkelmandje. De fiets is door de verdachte overgespoten met zwarte verf.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren