Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 36 km

Politie dwingt niet gestolen auto tot stoppen

Toegevoegd: 08-06-2017, 11.05 uur
Door: Manfred Berrevoets

KAPELLE - De politie heeft vannacht een automobilist klem gereden op de A58 bij Kapelle om een mogelijk wilde achtervolging te voorkomen.


Rond middernacht zag een politieteam op de A58 een Audi RS6 rijden, waarop de agenten navroegen wat de achtergrond van deze dure auto is. Volgens de gegevens van de RDW zou de auto te koop moeten staan in Drenthe. Bij de agenten rees het vermoeden dat de auto weleens gestolen zou kunnen zijn.

Omdat de politiewagen de RS6 niet zouden kunnen bijhouden, besloot de politie met drie politieauto's de bestuurder tot stoppen te dwingen om een eventuele achtervolging te voorkomen. De bestuurder zette z'n auto bij Kapelle direct aan de kant na een stopteken. Hij had de auto net gekocht en was even naar Zeeland geweest met zijn gezin. De bestuurder kon de actie wel waarderen schrijft de politie op Facebook.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren