Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Inbrekers roven hennepkwekerij leeg

Toegevoegd: 10-06-2017, 16.50 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Twee inbrekers zijn door de politie op heterdaad betrapt. Kort voor hun aanhouding hadden ze mogelijk een hennepkwekerij in een woning aan de Da Costastraat leeggeroofd.


De politie werd zaterdag rond 03.40 uur gewaarschuwd dat er een mogelijke inbraak in een pand aan de Da Costastraat gaande zou zijn. In de tuin van een aangrenzende woning betrapten agenten een 29-jarige man uit Amersfoort, hij klom nog het dak van een schuurtje op, maar besloot eieren voor zijn geld te kiezen en kon door de dienders worden aangehouden.

Een tweede verdachte, een 39-jarige man uit Spijkenisse, probeerde zich nog in de brandgang vlak bij de woning te verstoppen, maar hij kon eenvoudig worden gevonden. Ook deze verdachte is aangehouden. Om er zeker van te zijn dat er geen andere verdachten meer aanwezig waren gingen agenten de woning binnen. Daar troffen ze een hennepkwekerij aan. Er waren verder geen personen aanwezig.

De verdachten zijn afgevoerd naar het politiebureau en daar vastgezet. De politie doet verder onderzoek. De restanten van de hennepkwekerij zijn geruimd. De bewoner van het pand heeft zich inmiddels ook bij de politie gemeld. Hij wordt bevraagd over de hennepkwekerij.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren