Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Dronken automobilist weigert blaastest

Toegevoegd: 11-06-2017, 15.29 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politie zondag heeft op de Nieuwendijk in Vlissingen een 25-jarige man uit Bruinisse aangehouden. Hij zat mogelijk dronken achter het stuur.


De man werd rond 05.00 uur aan de kant gezet. Kort daarvoor had de politie een melding gekregen dat een automobilist een vrouw op straat had lastig gevallen. Agenten zetten de auto aan de kant en spraken de bestuurder aan.

Omdat ze het sterke vermoeden hadden dat de man gedronken had wilden ze een blaastest bij hem afnemen. Dit weigerde de verdachte echter. Daarop is de man aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Ook daar weigerde de man een blaastest. Hij is ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (12-6-2017 om 19:03)
Kerel je weet niet wat je doet om alles te weigeren gebruik je verstand om geen blaastest te doen daar naast ben je een groot onbenul om een vrouw lastig te vallen ,zo, kerel lekker laten zitten waar hij nu is
Vlissinger (12-6-2017 om 10:39)
beste manier om er onder uit te komen! tegen de tijd dat er een test is gedaan (als dat ooit gebeur) is het alcohol al ver uit het bloed verdwenen. en nee Liesbeth, niet gedwongen. dit is Nederland regeltjes land.
Piet (11-6-2017 om 21:11)
Wat een dom figuur,
liesbeth van den bergh (11-6-2017 om 18:52)
Dan maar bloed prikken, gedwongen...
Cookie-instellingen beheren