Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje mishandeld bij poging beroving

Toegevoegd: 16-06-2017, 13.55 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Drie jongens hebben woensdag in Goes-Zuid een 17-jarig meisje mishandeld bij een poging haar te beroven.


Het meisje fietste rond 21.00 uur door de Beukenstraat. Vanuit de Populierenstraat liepen drie jongens naar de kruising waar zij wilde oversteken. De jongens hielden het meisje tegen en eisten geld. Het meisje had echter geen contanten bij zich en vermoedelijk om deze reden werd het meisje mishandeld.

Volgens de politie heeft ze geen verwondingen opgelopen maar heeft ze wel veel pijnklachten. Ook is ze erg geschrokken. De politie hoopt dat mensen iets van het voorval hebben gezien zodat de identiteit van de daders kan worden achterhaald.

Er is een signalement bekend van de drie daders. Dader 1 was de langste van de drie. Hij was blank, ongeveer 18 jaar oud en droeg een joggingbroek en een donkergekleurd petje. Dader 2 was ook een blanke jongen van ongeveer 18 jaar oud. Hij droeg een bril met een donker montuur, had kort blond haar en was ook gekleed in een joggingbroek.

Dader 3 was de kleinste van de drie en had een steviger postuur dan de andere twee daders. Ook hij had een blanke huidskleur. Over zijn kleding is niets bekend. Wel is duidelijk dat hij had iets langer en wat bruiner haar had dan de andere twee daders.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan de Leeuw (16-6-2017 om 21:29)
En ? spraken zij ook accentloos ABN of zeeuws ? Zelf vertrouw ik die in pyjamabroek op straat type's allemaal niet.
Jan B (16-6-2017 om 16:04)
Wat zou ik deze jongens graag aftuigen. Dan wil ik er nog voor betalen ook. De daders zullen wel nooit gepakt worden. Tenslotte heeft de politie alleen tijd om brommertjes te controleren dat levert weer geld op.
Adje (16-6-2017 om 14:47)
lafaards!!
Cor van Leeuwen (16-6-2017 om 14:13)
Hoop echt dat zulke lafaard het eens bij mij proberen i.p.v. iemand die ze aan kunnen.
Cookie-instellingen beheren