Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 26 km

Vrouw op Sloebrug kroop onder bomen door

Toegevoegd: 19-06-2017, 14.49 uur
De brugwachter is in afwachting van het onderzoek op non-actief gesteld.
De brugwachter is in afwachting van het onderzoek op non-actief gesteld.
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De vrouw die gisteren op de Sloebrug in Vlissingen stond toen deze omhoog ging is zelf onder de slagbomen doorgekropen. Dat blijkt uit onderzoek van de provincie, de beheerder van de brug.


Volgens de provincie negeerde de vrouw even voor drie uur 's middags de slagbomen bij de brug over het Kanaal door Walcheren. De persoon die de brug vanaf afstand bediende had dat echter niet in de gaten en hierdoor opende de brug toen de vrouw hier met haar fiets op stond.

Na 25 seconden werd op de noodknop gedrukt, werd de brug gestopt en vervolgens weer naar beneden gelaten. De brugwachter is gedurende het onderzoek op non-actief gesteld. De politie liet vanmiddag rond 14.45 uur weten dat er inmiddels contact is geweest met de vrouw maar dat verder geen mededelingen worden gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J (19-6-2017 om 22:19)
Wellicht dementerende bejaarde. Of gewoon aso van ik ga nu door. Wat meer geduld zou beter zijn dan.
100%ZEEUW (19-6-2017 om 21:13)
hier staat op non actief gezet op andere media had de man gevraagd of hij thuis mocht blijven tijdens het onderzoek.... deel 2 klinkt vriendelijker. maar die dame enkel een goed gesprek en geen boete dat snap ik niet je heb iemand de schrik van zijn leven bezorgd en dan een foei! absurd gewoon
Franky (19-6-2017 om 20:05)
Uiteraard is de brugwachter in zijn commandopost de gebeten hond, tja er moet natuurlijk 1 iemand bloeden voor dit voorval. Mevrouw is fout en komt er zo te lezen nog genadig van af met een gesprek.... Met andere woorden door dit aso gedrag kan de brugwachter misschien straks de bijstand in?
A.Wisse (19-6-2017 om 18:52)
Als die brugwachter het voor zichzelf weet te realiseren dat hij zich niet de schuld in de schoenen laat schuiven dan kan hij heerlijk gaan genieten van het mooie weer. Gelijktijdig kan zijn baas zich het best eens gaan oriënteren op een bemande brug. Da n zijn er meer betaalde brugwachters nodig dus kunnen al die belastingkapitalen voor Rijks Waterstaat niet meer zo makkelijk verdwijnen in de zakken van die dikke directeuren en andere zakkewassers. Die oude vrouw ook blij want dankbaar voor dat mooie genoten uitzicht!
Joris (19-6-2017 om 18:48)
De brugwachter had niets in de gaten? Lekker met z'n mobiel bezig zeker? Die brug moet van 7 uur 's ochtends tot 7 uur 's avonds gewoon lekker naar beneden blijven. Soms staan er 400 auto's te wachten op 2 Duitsers met een zeilbootje. Het is gewoon van de zotte.
Peter (19-6-2017 om 18:24)
Wel vreemd dat ze haar fiets onder de slagboom door heeft gekregen. Of hangen die dingen zo hoog? Of is er ruimte naast?
Cookie-instellingen beheren