Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
19 files van totaal 55 km

Vrouw op Sloebrug kroop onder bomen door

Toegevoegd: 19-06-2017, 14.49 uur
De brugwachter is in afwachting van het onderzoek op non-actief gesteld.
De brugwachter is in afwachting van het onderzoek op non-actief gesteld.
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De vrouw die gisteren op de Sloebrug in Vlissingen stond toen deze omhoog ging is zelf onder de slagbomen doorgekropen. Dat blijkt uit onderzoek van de provincie, de beheerder van de brug.


Volgens de provincie negeerde de vrouw even voor drie uur 's middags de slagbomen bij de brug over het Kanaal door Walcheren. De persoon die de brug vanaf afstand bediende had dat echter niet in de gaten en hierdoor opende de brug toen de vrouw hier met haar fiets op stond.

Na 25 seconden werd op de noodknop gedrukt, werd de brug gestopt en vervolgens weer naar beneden gelaten. De brugwachter is gedurende het onderzoek op non-actief gesteld. De politie liet vanmiddag rond 14.45 uur weten dat er inmiddels contact is geweest met de vrouw maar dat verder geen mededelingen worden gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jacob (19-6-2017 om 15:50)
De vrouw lijkt mij de schuldige van dit akkefietje. Maar de brugwachter is de klos die mensen zijn onderbezet en proberen hun werk zo veilig mogelijk te doen. Maar dat rare vrouwtje zorgt ervoor dat er aan zijn boterham wordt gezeten. Het is een grote schande ze moesten en bloc hun werk neerleggen.
DutchGuyZlnd (19-6-2017 om 15:40)
Ën wie kreeg r ineerste insrantie de schuld.. NIET de dame in kwestie Dom mens.
fred (19-6-2017 om 15:29)
praat de brugwachter niet goed, maar de mevrouw heeft wel een lesje geleerd
Bernard (19-6-2017 om 15:18)
dankzij de crisis moeten we bezuinigen op de zorg voor ouderen en verwarde personen dus kan je dat verwachten. de jubelstemming over de "booming" economie en de nieuwe monsterwinsten die we nu hebben daar hebben ze het nooit over, ze houden de getroffen groepen gewoon liever in de crisis zodat ze zelf meer te stelen hebben. het wordt tijd ultra extreem rechts en hun hielenlikkers af te zetten want die geven er niets om wie we van de brug valt of springt en hebben duidelijk geen menselijk geweten meer.
hans (19-6-2017 om 15:09)
Ik mag hopen dat de brugwachter na het onderzoek weer gewoon aan het werk mag. Hij ging toch niet onder de slabomen door\? als ik het goed lees drukte hij op de noodknop.
it's me (19-6-2017 om 15:06)
Ik hoop dat die brugwachter gewoon zijn werk mag blijven doen. Die vrouw doet zo stom en asociaal! Je hebt gewoon netjes te wachten, klaar! Dat je als brugwachter zoiets over het hoofd ziet snap ik, je verwacht zoiets ook niet.
Cookie-instellingen beheren