Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Flinke schade bij botsing Nieuwdorp

Toegevoegd: 21-06-2017, 09.32 uur
Door: Roland de Jong

NIEUWDORP - Bij een aanrijding in Nieuwdorp is woensdagochtend flink wat schade ontstaan. Niemand raakte ernstig gewond.


Het ongeluk gebeurde even voor 08.00 uur op de Frankrijkweg, vlakbij de op- en afrit van de Bernhardweg West (N254). Een personenauto kwam hier in botsing met een andere personenauto, welke een aanhangwagen trok. De laatstgenoemde auto belandde op zijn zijkant.

De bestuurder kon zelf uit de auto klimmen. Hij is door de ambulancedienst onderzocht maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De automobiliste die in de andere auto zat raakte voor zover bekend niet gewond. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de beide voertuigen en de aanhangwagen getakeld. De provincie heeft de weg weer schoon gemaakt.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ruud (6-7-2017 om 11:00)
De rode auto verleende geen voorrang en reed met 50á60 km per uur de kruising op. Hoe weet ik dat? Ik was bestuurder van de grijze stationwagen
AntiGSM (22-6-2017 om 08:09)
Ik blijf het me afvragen: hoe krijg je dit voor elkaar??? Er staat weer eens geen oorzaak bij....
Cookie-instellingen beheren