Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestant trapt zijruit uit politiebus Zierikzee

Toegevoegd: 21-06-2017, 10.33 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Een 30-jarige man uit Amersfoort heeft dinsdagavond na zijn arrestatie een zijruit van een politiebus ingetrapt. Hij liep hierbij verwondingen op.


De politie hield de man aan nadat rond 18.20 uur was gemeld dat zich bij de Grachtweg een man ophield die zich vervelend gedroeg naar omstanders. Hij zou voor auto’s springen en had even tevoren de ruiten van een vestiging van de Rabobank vernield.

Agenten troffen de man ter plekke aan en hij werd aangehouden voor het vernieling bij het bankfiliaal. De man bleef zich ook bij zijn arrestatie recalcitrant gedragen en ook probeerde hij de twee agenten te trappen. Desondanks kon hij worden geboeid en in een politiebus worden gezet.

Eénmaal binnen trapte hij echter met zijn blote voeten een zijruit uit het politievoertuig. Hierdoor moest een andere eenheid ter plekke komen om de man naar Torentijd te brengen. De man liep letsel op aan zijn voeten en is onderzocht door een GGD-arts.

De man zit nog vast. Hij zal woensdag gehoord worden over de zaak. Zowel de Rabobank als de politie doen aangifte van de vernieling van de ruiten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
remi schouwenaar (21-6-2017 om 11:01)
lekker laten betalen!!
Cookie-instellingen beheren