Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde wielrenner is 72-jarige man

Toegevoegd: 24-06-2017, 16.44 uur
De man is met de helikopter naar het ziekenhuis gebracht.
De man is met de helikopter naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

KRABBENDIJKE - De man die met zijn wielrenfiets ten val kwam bij Krabbendijke is een 72-jarige inwoner uit die plaats. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


De man kwam rond 13.30 uur ten val op de Westelijke Parallelweg. Volgens de politie reed de man in een groep met andere wielrenners over het fietspad toen hij met zijn voorwiel het wiel van zijn voorganger raakte. De man viel en had een verminderde ademhaling.

Een van de ploegleden startte gelijk met de reanimatie tot de hulpdiensten arriveerden. Het slachtoffer is met de traumahelikopter naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht. Volgens de politie is zijn toestand kritiek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ADRIAN IRVINE (25-6-2017 om 21:25)
Ik wens deze man veel sterkte hoop dat hij binnenkort weer op de fiets zit.Sterkte aan de medefietsers.
wim (25-6-2017 om 08:08)
Volgens mij moeten automobilisten voldoende afstand houden en een veilige remafstand hebben. Veiligheid voor alles? Dit geldt trouwens voor alle weggebruikers.
kees (24-6-2017 om 18:00)
Elkaar de ruimte geven he en niet te dicht op elkaar fietsen op een fietspad, liever nog achter elkaar. Maar ja iedereen wil vooraan rijden
Cookie-instellingen beheren