Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist rijdt in op publiek op terras

Toegevoegd: 25-06-2017, 09.16 uur - Update: 25-06-2017, 09.41 uur
Door: Manfred Berrevoets

KAPELLE - Een 30-jarige automobilist uit ‘s-Gravenpolder is afgelopen nacht rond 02.00 uur in Kapelle ingereden op het publiek dat op een terras zat. De politie arresteerde de man even later op het Marktplein in Biezelinge.


Een groep vrienden zat op het terras op het Kerkplein toen de verdachte het terras opstapte en de pet van iemand pakte. De groep stond op en er ontstond een woordenwisseling. De verdachte liep weg, stapte in een auto en reed op de groep in. Zij konden op tijd wegspringen.

De bestuurder reed vervolgens achteruit tegen een muurtje en reed vervolgens weer richting het trottoir. Daarna vluchtte hij linksaf de Van der Biltlaan in. De politie nam de getuigenverklaringen op en stelde een onderzoek in naar de verdachte.

Op het Marktplein in Biezelinge troffen agenten de verdachte aan. Zij namen hem mee naar het bureau. Hij verkeerde onder invloed van alcohol. Hij blies 540 Ugl. De auto werd voor onderzoek in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Importzeeuw (25-6-2017 om 14:08)
Ik neem aan dat deze persoon nu vast zit voor poging tot moord en een flink poosje moet brommen?!
Janspommerans (25-6-2017 om 11:04)
Absoluut geen rijbewijs meer teruggeven. Heeft hij nog niet genoeg ellende gezien doordat iemand op publiek inreed? Ook kikt hij daarop?
Andre (25-6-2017 om 10:38)
En hopelijk is ook zijn rijbewijs ingenomen en verscheurd. Wat een stumperd zeg.
Cookie-instellingen beheren