Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
60 files van totaal 254 km

Politie beëindigt illegale houseparty

Toegevoegd: 02-07-2017, 12.10 uur
De illegale houseparty bij Kamperland.
De illegale houseparty bij Kamperland.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

KAMPERLAND - Zondagmorgen heeft de politie een illegale houseparty op een onverharde parkeerplaats aan de Schotsman beëindigd.


De politiemeldkamer kreeg rond 06.15 uur een melding van een enorme herrie in de buurt van de Schotsman. Agenten troffen een groep personenauto's, busjes, campers en tenten aan. Er stonden diverse geluidsinstallaties opgesteld. Veel auto's hadden een Belgisch kenteken.

De agenten overlegden met de organisator en rond 08.00 uur werd gevorderd om af te breken en te vertrekken. De muziek ging uit. Hierop hebben diverse agenten het publiek aangesproken en gemaand te vertrekken. Uiteindelijk werd alles afgebroken en werd de rommel opgeruimd. Nadat iedereen was vertrokken, was het hele terrein netjes opgeruimd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cerebrus (3-7-2017 om 14:20)
Maar voor inbraken hebben ze geen tijd.
peter (2-7-2017 om 15:00)
tja je mag tegenwoordig ook geen lol meer hebben, lijkt me niet echt dat je daar last van heb, nederland wordt echt een politie staatje niks mag meer, je moet je eigen aan de regels houden, geen lol maken en alles aan banden leggen, jammer dat dit nu niet anders kan.
Cookie-instellingen beheren