Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 57 km

Twee gewonden bij ongeluk Terneuzen

Toegevoegd: 03-07-2017, 01.43 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Bij een eenzijdig ongeval in Terneuzen zijn zondagavond laat twee personen gewond geraakt.


Het ongeluk vond rond 23.30 uur plaats op de Koegorsstraat. Een bestuurder van een personenauto raakte door nog onbekende oorzaak de controle kwijt over zijn voertuig. De auto raakte ter hoogte van de brandweerkazerne van de weg en botste tegen een betonnen rioleringsput. Hierna reed de auto enkele honderden meters door een weiland waarna deze in een sloot terecht kwam. Vervolgens schoot het voertuig de kruising over en kwam op zijn zijkant in een weiland tot stilstand.

Bij aankomst van de politie waren de inzittenden al uit het voertuig. Er zijn twee ambulances ter plaatse geweest die beide betrokkenen naar het ziekenhuis hebben gebracht. Over de ernst van hun letsel is nog niks bekend. De auto is weggesleept.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (5-7-2017 om 17:23)
Mijn welgemeende excuses,wat erg. Ik had er eigenlijk nooit zo bij stilgestaan dat, als je onwel wordt, ook je voet op het gaspedaal blijf hangen en niet meer de mogelijkheid hebt om te remmen.
Henk netten (5-7-2017 om 12:13)
Zo Johan vooroordeel weet je ook wat er gebuurt is ik lig in Gent in het uz Me 2 nek werfel is gebroken me neus is gebroken en me oogkas gebroken dan heb ik hier en daar nog wat flees wonden ik mag blij zijn dat ik nog leef nog kan lopen en met mekind van 3 nog leren voetballen en dan noem jij mij een aso terwijl ik niet goed geworden ben in det het rijden mensen deze man verdien een pluim echt en dan zeg hij het nog ook zo aso
jim (5-7-2017 om 07:04)
Johan weet jij wat er gebeurt is was jij er bij deze man is onwel geworden achter het stuur en daar door op zijn gaspedaal getrapt je moet niet zomaar iets zeggen als je niks weet
Johan (3-7-2017 om 18:20)
Je zal zo een verschrikkelijke ASO maar net tegenkomen.
Cookie-instellingen beheren