Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie houdt zes mensen aan en vindt 15 kilo hennep

Toegevoegd: 03-07-2017, 07.41 uur
In het busje werd 15kg hennep gevonden.
In het busje werd 15kg hennep gevonden.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

AXEL - De politie heeft in de nacht van zondag op maandag zes personen aangehouden na een inbraakmelding in Axel.


Rond 03.00 uur kreeg de politie een melding dat er werd ingebroken in een woning aan de Schaepmanlaan. Agenten werden ter plaatse aangesproken dat er net een wit busje was weggereden met de vermoedelijke daders erin.

Meerdere politie-eenheden zochten de omgeving af en zagen en de Tractaatweg een busje rijden wat aan de omschrijving voldeed. Het busje kreeg een stopteken en in het voertuig trof de politie 15kg hennep aan. Alle vijf de inzittenden werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Terneuzen.

In de woning aan de Schaepmanlaan trof de politie een hennepkwekerij aan die net was leeggehaald. De bewoonster die op dat moment aanwezig was is ook aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De politie onderzoek de zaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ries (3-7-2017 om 18:08)
Dikke pluim voor de politie ! ..... oppakken en straffen dat tuig
Cookie-instellingen beheren