Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 19 km

Twee aanhoudingen na zware mishandeling

Toegevoegd: 05-07-2017, 17.14 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De politie heeft woensdag twee mannen aangehouden voor een mishandeling dinsdagavond laat op de Grote Markt in Goes.


De politiemeldkamer kreeg rond 23.50 uur een melding van een mishandeling. Enkele agenten gingen naar de Grote Markt. Een 30-jarige man uit Goes was door twee plaatsgenoten geslagen en geschopt. Het slachtoffer werd door medewerkers van de ambulancedienst aan zijn verwondingen geholpen.

Uit politieonderzoek bleek dat een van de geweldplegers in een van de café's in het centrum van Goes zat. Hij werd aangehouden en naar het politiebureau in Goes gebracht. Deze 39-jarige man was vanwege een ander strafrechtelijk onderzoek onder bepaalde voorwaarden in vrijheid gesteld. Zo mocht hij onder andere geen alcohol drinken. Uit een ademanalyse bleek dat hij wel alcohol had genuttigd. De uitslag van dit onderzoek was 385 ugl. Hij is voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg overgebracht en ingesloten. Woensdag is hij verhoord.

De politie zocht 's nachts nog tevergeefs naar de tweede man, die bij de mishandeling was betrokken. Hij meldde zich woensdagmiddag om 12.30 uur op het politiebureau in Goes en werd aangehouden. Deze 19-jarige man is ook naar het cellencomplex in Middelburg gebracht, waar hij woensdag is verhoord.

Beide mannen worden vrijdag voor de Rechter-Commissaris geleid. Het slachtoffer deed woensdagmorgen op het politiebureau in Goes aangifte van zware mishandeling. Hij had veel pijn aan zijn hoofd en kaak en zou zich nog bij de huisarts melden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J (7-7-2017 om 01:20)
Joris, het bericht spreekt helemaal niet van enige prioriteit of voorkeur omtrent het soort aanhouding. U suggereert dit wel. Er staat dat naast het feit dat deze man iemand mishandeld heeft, hij ook nog eens op voorwaarde vrij was en de regels overtrad. De politie handelt hier correct en naar mijn idee doet het bericht daar niets aan af. Waarom u daar dan zo vreemd, volstrekt onnodig op reageert, met suggestieve termen die werkelijk nergens hout snijden, is me een raadsel. Reageerders, denk eerst eens voor u schrijft!
echte manne (6-7-2017 om 08:02)
Waar zijn de echte manne gebleven die zelf hun zaakjes opknappen ??? aangifte doen is voor mietjes
@Joris (6-7-2017 om 07:03)
Een man een man, een woord een woord. Jij bent zo te lezen ook iemand waarmee je goed en duidelijke afspraken kunt maken. DIt soort lui verpesten de sfeer voor een hele hoop mensen.
Joris (5-7-2017 om 17:42)
Wat een boef! Onder voorwaarden vrij en dan een biertje drinken! Wat een gruwelijk misdrijf. Iemand mishandelen is tot daar aan toe maar alcohol nuttigen terwijl je een afspraak daarover hebt met oom agent, heel stout.
Cookie-instellingen beheren