Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Voetganger zwaargewond bij botsing auto's

Toegevoegd: 11-07-2017, 19.04 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen is dinsdagavond een voetganger zwaargewond geraakt toen deze werd geraakt door een auto die betrokken was bij een botsing met een tweede voertuig.


Het opmerkelijke ongeval gebeurde rond half zes op de kruising van de Badhuisstraat met de Glacisstraat. De personenauto zou een maaltijdbezorger in zijn bedrijfsauto geen voorrang hebben gegeven. De bestuurder van de laatste auto probeerde nog uit te wijken maar desondanks raakten de twee voertuigen elkaar.

De bedrijfsauto raakte vervolgens de voetganger en een boom. Boodschappen die de voetganger bij zich had lagen her en der op straat en op de stoep. Het slachtoffer is per ambulance afgevoerd. Ook de bestuurder van de bedrijfsauto is afgevoerd. De andere automobilist is onderzocht maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Er was ook een traumahelikopter opgeroepen maar die is niet meer ingezet.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft, nadat de verkeerspolitie ter plekke onderzoek had gedaan, de beide auto's getakeld.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (12-7-2017 om 09:48)
Dat grijze auto'tje ook gelijk even nakijken op de toegestaane decibel, want het stikt in Vlissingen van die auto's en motoren die bizar veel lawaai maken en nooit aangehouden worden...bizar.
jj (12-7-2017 om 08:21)
Heel veel sterkte voor het slachtoffer, Het zal nooit meer veranderen ,zolang het rijgedrag van deze auto bestuurders die totaal geen gevoel hebben voor de medemens GEWOON DOORGAAN zullen er onnodig slachtoffers blijven vallen !
Ja-Ja (12-7-2017 om 07:36)
Ben je als voetganger-bromfietser en fietser nergens meer veilig?? Automobilisten zijn/worden te veel afgeleid van dingen in hun auto. Ze moeten op die plaats gewoon rustig rijden en op de WEG letten. Sterkte voor het slachtoffer.
Vlissinger (12-7-2017 om 01:34)
Ik zag het zooitje, gevalletje "ik reed echt maar 20 hoor" zonde van die voetganger, die maaltijdbezorgers moeten eens leren rijden ipv met 70 door de straten knallen, gek he, dat je dan geen voorrang krijgt? mensen zien je niet aankomen met zo'n debiele snelheid.
Patrick (12-7-2017 om 00:06)
Die bezorger rijdt ook als een gek rond in Vlissingen. Ben zelf ook een keer bijna geschept door hem, stopte vlak voor me met piepende bandjes. Eten op tijd bezorgen is belangrijker als die mensen die maar in de weg lopen.
Staffie (11-7-2017 om 23:42)
Helaas heeft dat bezorgbedrijf nog zo een autootje waar ze heel Vlissingen mee rondsturen met achterlijke snelheden. Sterkte aan de voetganger gewenst
Cookie-instellingen beheren