Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 27 km

Illegale prostitutie op Walcherse minicamping

Toegevoegd: 13-07-2017, 14.25 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op een minicamping in de gemeente Veere heeft de politie woensdag twee illegale prostitués ontdekt. Ze werden naar eigen zeggen niet gedwongen maar werkten zogezegd wel illegaal. De twee hebben een waarschuwing gekregen.


De politie was getipt door de eigenaresse van de camping. Zij had een chalet verhuurd aan een Roemeense man en vrouw. Ze vermoedde echter dat in het huisje enkele vrouwen voortdurend seks hadden met vreemde mannen.

Agenten van het team mensenhandel troffen in het chalet twee mannen en twee vrouwen aan. De vrouwen prostitueerden vanuit het chalet. Ze gaven aan niet te worden gedwongen tot dit werk en kregen een waarschuwing. De campingeigenaar verwijderde het viertal van de camping.

De politie waarschuwt andere (mini)camping- en huisjeseigenaren in de provincie om alert te zijn op prostitutie. Mensen die hierover tips hebben kunnen bellen met de politie via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jose (13-7-2017 om 23:37)
Meneer Kees, Voor hun plezier? Voor het Uwe waarschijnlijk. Niet van deze vrouwen daar telt alleen het geld.En weet U dat het geld kost "even" langskomen bij twee prostituees?
Middelburger (13-7-2017 om 22:53)
voor Illegale prostitutie krijg je dus een waarschuwing Maar als ik op tijd wil zijn voor mijn zware eerlijk werk krijg ik een boete omdat ik 5 klm per uur te hard reed en is er geen betaal regeling mogelijk ???
Robert (13-7-2017 om 22:32)
@Vlissinger. De politie wordt gebeld om juist uit te zoeken of het niet om minderjarigen gaat of om gedwongen sex of wat er allemaal nog meer kan gebeuren.
kees (13-7-2017 om 19:22)
En wat is eigenlijk het probleem. De vrouwen deden alles uit vrije wil. Geef het adres maar dan ga ik ook even langs voor hun plezier
peter de quaak (13-7-2017 om 16:57)
Is het geen diefstal dan is het wel mensenhandel, is het geen roof dan is het wel illegale prostitutie. Met dank aan de fijne ene Europa. En pakt de politie ze open lopen ze een uurtje later weer vrij. Met alle respect, laat dit soort mensen optie..........f.... Gezinnen met kinderen komen hier om vakantie te vieren en dit soort dingen doen ze maar fijn in Roemeniƫ. En de politie staat machteloos. Belachelijk.
jan (13-7-2017 om 15:25)
je mag toch we wat bijverdienen als je op vac bent, kom je uit de kosten
Cookie-instellingen beheren