Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Man zwaait met bijl naar onopvallende politieauto

Toegevoegd: 13-07-2017, 17.20 uur
De man werd betrapt door een onopvallende surveillance-eenheid.
De man werd betrapt door een onopvallende surveillance-eenheid.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Een 20-jarige Terneuzenaar, die was geïnspireerd door filmpjes op internet heeft vannacht voor de grap op straat met een bijl gezwaaid. Hij werd gepakt toen hij dat ook deed bij een onopvallende politiewagen.


Volgens de politie had de man in de video's gezien dat je hiermee anderen goed de stuipen op het lijf kon jagen. “Hij vond dit wel een goed idee en besloot dit zelf ook eens te proberen”, zo vertelt de politie op Facebook.

De man zwaaide rond 01.25 uur in de Prunusstraat in zijn woonplaats naar een passerend voertuig. Helaas voor hem bleek dit een onopvallende politiewagen te zijn. Agenten hebben de man aangehouden en na verhoor heengezonden met een strafbeschikkin­g.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (14-7-2017 om 09:00)
Hmmm...toch wel aardig dat hij naar de politie heeft "gezwaaid", ten slotte zijn die je beste vrienden. Als dank voor het vriendelijke zwaaien, hebben ze hem "geboeid". Toch wel aardig...van die vrienden.
Vlissinger (13-7-2017 om 23:08)
Prachtig Nederlands Wim! als je het verhaal even leest had je het niet eens hoeven vragen ;)
Tonnie (13-7-2017 om 22:01)
Had hij niets anders te doen?
wim (13-7-2017 om 19:05)
Wat een onzin van dat kereltje wat zou hij met die bijl bedoelt hebben om in de nacht als een gek op straat met de bijl te zwaaiend
B. Ijlweg (13-7-2017 om 18:57)
Das pech Bijl weg
ries (13-7-2017 om 18:14)
Achterlijk ventje ! .....Is maar goed dat de politie hem op tijd in z'n kraag heeft kunnen vatten. Wat mij betreft mag deze gek een psychologisch onderzoek krijgen en een passende straf.
Cookie-instellingen beheren