Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
30 files van totaal 112 km

Wildplasser mishandelt BOA in Bruinisse

Toegevoegd: 16-07-2017, 10.56 uur
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - In Bruinisse heeft een wildplasser zaterdagavond een handhaver van de gemeente Schouwen-Duiveland mishandeld.


Buitengewoon Opsporingsambtenaren (BOA's) van de gemeente betrapten de man rond 23.15 uur op heterdaad in de Bergstraat. Ze wilden een bekeuring voor hem uitschrijven maar de man ging er opeens vandoor. Hij kon worden achterhaald maar er ontstond een worsteling. Hierbij werd één van de BOA's mishandeld.

Aanwezige politieagenten hebben de 53-jarige man uit Wemeldinge aangehouden. Tijdens het vervoer naar het politiecellencomplex in Torentijd werd de man steeds agressiever. “Zowel verbaal als fysiek. Daarom heeft één van de agenten hem klemgezet en is de auto met spoed naar Middelburg gereden”, zo vertelt de politie.

De man is in een cel geplaatst. In verband met het alcoholgebruik van de man was hij niet in staat tot verhoor. De man zit nog vast en zal vandaag alsnog worden gehoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (16-7-2017 om 12:22)
Gewoon vast houden tot morgen voor verhoor,want deze gasten hebben toch geen normen en waarden, dus waarom zou de politie direct voor hem klaar staan , hij moet gewoon zijn klauwen thuis houden naar deze mensen ,deze gasten begrijpen schijnbaar niet dat ze daar rondt lopen voor ieder zijn veiligheid
Cookie-instellingen beheren