Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 25 km

Fietsendief aangehouden in Bruinisse

Toegevoegd: 16-07-2017, 11.00 uur
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - In Bruinisse is vrijdagavond een man betrapt die rondliep met een bijna nieuwe damesfiets die van diefstal afkomstig bleek te zijn.


De man, een 46-jarige inwoner van Steenbergen, werd op de Beursstraat betrapt door handhavers van de gemeente Schouwen-Duiveland. Zij vonden het vreemd dat de fiets waar de man mee liep op slot stond. Daarom spraken ze hem aan.

De man had geen goede verklaring voor de situatie en daarom werd de politie erbij gehaald. Die hield de man aan als verdachte van fietsendiefstal. Korte tijd later meldde zich een vrouw wier fiets was gestolen. Agenten lieten haar foto's zien van de tweewieler die de Brabander bij zich had gehad. Het bleek te gaan om de fiets van de vrouw.

De Steenbergenaar is overgebracht naar een politiecel in Torentijd. De vrouw heeft aangifte gedaan. De verdachte is gehoord door de politie. Hij heeft een verklaring afgelegd en is hierna in vrijheid gesteld. Te zijner tijd moet de man zich voor de rechter verantwoorden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren