Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 28 km

Auto rijdt door na dodelijk ongeluk Hulst

Toegevoegd: 16-07-2017, 11.22 uur - Update: 16-07-2017, 13.19 uur
Door: Roland de Jong

HULST - In Hulst is zondagochtend een automobilist doorgereden na een dodelijk verkeersongeluk. Dat meldt de politie.


De auto kwam rond 10.45 uur op de Zandstraat in botsing met een wielrenner. Die kwam ten val en raakte zwaargewond. Er werden twee ambulanceteams opgeroepen om zich over de gewonde fietser te ontfermen. Rond 11.35 uur maakte de politie echter bekend dat het slachtoffer alsnog was overleden.

Volgens de politie was er sprake van een grijze personenauto met Nederlandse kentekenplaten. Van het voertuig is een spiegel achtergebleven op de plaats van het ongeval. Getuigen worden verzocht zich te melden bij de politie.

De identiteit van het slachtoffer is nog niet vrijgegeven. De politie is een onderzoek gestart.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
f (16-7-2017 om 13:53)
Ik lees, als bewoner van het grensgebied met BE, 'een grote groep wielrenners' waarvan er één noodlottig ten val is gekomen in de sloot na een tik van een spiegel. (zie ook ander bericht). Duidelijk geen opzet dus van de automobilist want met de touché van een buitenspiegel maak je geen doden, onmogelijk... Sterkte voor alle betrokkenen, mvg,f
Moeder (16-7-2017 om 13:20)
Echt niks gemerkt? Lijkt me stug... aso om dan door te rijden...
jeanine (16-7-2017 om 13:13)
hoe slecht kan je zijn om door te rijden na een ongeluk, ik heb hier geen woorden voor.. sterkte voor de nabestaanden .
jacob (16-7-2017 om 12:37)
Allereerst wens ik de nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies van hun naaste en geliefde. Maar wat ben je dan een ongelofelijke schoft als je door rijdt ik hoop dat ze hem/haar snel traceren en oppakken. De zwaarste straf is voor mij niet genoeg.
Bé Huisjes (16-7-2017 om 12:01)
Vreselijk voor de fietser en zijn familie. Sterkte. Afschuwelijk en onverteerbaar dat iemand doorrijdt! Schande!!! Een echte flinke straf is op zijn plaats. Rijbewijs inleveren zou de standaard moeten zijn in dergelijke gevallen. Maar ja, zo gaat het vaak niet in ons land. Een simpel taakstrafje, vermanende vinger van de rechter en zo gaat onze maatschappij vaak om met deze verkeersdeliquenten.
Jan (16-7-2017 om 11:57)
Dit is niet meer normaal dat er zoveel mensen doorrijden bij een ongelijk , dit zegt genoeg over de mentalitijd van de mensen tegenwoordig ,hoop dat ze deze auto en persoon gauw zullen vinden . veel sterkte voor de nabestaanden
Cookie-instellingen beheren