Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 29 km

Veroorzaker dodelijk ongeval was dronken

Toegevoegd: 18-07-2017, 11.26 uur
Het ongeval in Hulst.
Het ongeval in Hulst.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

HULST - Een 60-jarige wielrenner uit Terneuzen is maandagavond rond 19.00 uur omgekomen bij een aanrijding op de Ferdinandusdijk in Hulst. De 48-jarige automobilist uit Terneuzen is aangehouden. Hij was dronken en had geen geldig rijbewijs.


De bestuurder verloor wellicht doordat hij in de rechterberm terecht kwam de macht over het stuur en belandde aan de andere kant in de sloot. Tijdens het slingeren raakte hij de wielrenner waarschijnlijk frontaal en ook hij kwam ook in de sloot terecht.

Agenten reanimeerde hem, maar hij overleed. De politie arresteerde de bestuurder. Hij bleek onder invloed van alcohol en zijn rijbewijs was ongeldig verklaard door de Divisie Vorderingen van het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR).

De weg was onlangs opnieuw begrind en er gold een maximale snelheid van 30 km/uur. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht en de doodsoorzaak. De verdachte zit vast voor verhoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Panda (26-8-2017 om 15:41)
Eén woord heb ik maar voor dit soort mensen: tuig. Ze storten een ander in het ongeluk!
W. Kruit (19-7-2017 om 20:09)
Jeannine, gebruik alsjeblieft interpunctie. Misschien dat het dan een begrijpelijk verhaal wordt...
Rick (19-7-2017 om 09:31)
Beste Jeannine, Even niet over de inhoud, die is tragisch genoeg, maarrrr: Reageer in fatsoenlijk en begrijpelijk Nederlands of reageer helemaal NIET!! Dit stukje is een aanfluiting! Hier kan niemand wijs uit. Hopelijk begrijp je zelf wel wat een ander schrijft....... Je hoofdlettertoets weet je nog net te vinden, maar van punten en komma's heb je nog nooit gehoord. Advies: Ga op een Nederlandse taalcursus!!
bird (18-7-2017 om 23:07)
En maar zeuren over roken, dat dat zo ongezond voor de omgeving is, toegegeven het is ongezond maar drank is ook gevaarlijk, eigenlijk nog gevaarlijker, maar dat wordt overal maar geschonken ,ook in pretparken en zwembaden, deze mensen moeten ook terug naar huis rijden! Gooi daar maar eens extra belasting op!
anneke (18-7-2017 om 23:00)
helemaal eens met A de Hoon .Ik wens de nabestaanden veel kracht en sterkte toe voor nu en toekomende tyd.
ries (18-7-2017 om 18:02)
Ik lees hier goede reacties van lezers en kan mij daar alleen maar bij aansluiten ..... Ook ik hoop dat deze hufter voor altijd z'n rijbewijs kwijt is, een zware straf krijgt en geconfronteerd wordt met wat hij aangericht heeft !! ... En veel sterkte voor de nabestaanden van de overleden fietser.
Cookie-instellingen beheren