Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
59 files van totaal 237 km

Honderden euro's boete na rit onder invloed

Toegevoegd: 19-07-2017, 13.58 uur
Door: Roland de Jong

SLUIS - De politie heeft vannacht in Sluis een fikse boete uitgedeeld aan een automobilist die onder invloed van alcohol reed.


De man, die in een personenauto reed, werd betrapt tijdens het toezicht op de avondmarkt in Sluis. Op het politiebureau blies de automobilist een waarde van 255 Ug/l.

De man is volgens de politie heengezonden met een strafbeschikking van 425 euro.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goesenaar (19-7-2017 om 21:41)
Beter hoge boete en auto in de shredder.
W. Kruit (19-7-2017 om 20:14)
Te laag alcoholgehalte voor een rechtzaak. Wel voor een strafbeschikking door het Openbaar Ministerie. Uiteraard krijgt de alcomobilist wel een rijverbod voor een aantal uren, de tijd dat zijn lever nodig heeft het alcoholgehalte af te breken tot een legale waarde bereikt is.
peter (19-7-2017 om 19:48)
je heb gelijk raya , nooit meer in een auto, en nooit meer een rijbewijs . lekker laten fietsen of lopen.
Pedro (19-7-2017 om 17:40)
De wettelijke limiet is 220 Ug/l. Het is dus maar een lichte overschrijding. Niet dat het goed is, maar deze persoon gelijk behandelen als een crimineel is wel wat overtrokken. waarschijnlijk heeft deze persoon ook een rijontzegging van een uur of iets dergelijks gehad.
jacob (19-7-2017 om 16:57)
Ja beste mensen dit is alles zo gaat dat in Nederland. Voor mij had men zijn rijbewijs en voertuig verbeurd verklaard met een toren hoge boete er boven op. Er is een recentelijk voorbeeld hoe het gruwelijk mis kan gaan maar daar ligt de overheid niet van wakker. En als het je treft heb je levens lang en de aso's rijden dan over een tijdje weer vrolijk rond.
Peet (19-7-2017 om 16:40)
En hoe zat het met de mensen die wiet gebruikt hadden of gesnoven o.i.d. ? Die werden dus weer niet gecontroleerd alleen maar die paar mensen met drank ?? Denk er wel 500 zijn doorgereden met een blowtje in hun hand !!!
Cookie-instellingen beheren