Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 46 km

Politie waarschuwt voor diefstal fietsendragers

Toegevoegd: 19-07-2017, 21.36 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie waarschuwt fietsliefhebbers in Zeeland voor dieven van fietsendragers. De afgelopen weken heeft de politie zeker zes aangiftes van diefstallen van fietsendragers ontvangen.


De diefstallen vonden voornamelijk plaats op carpoolplaatsen, waar toeristen hun auto parkeren om van daaruit te gaan fietsen. De politie ontving aangiftes van diefstallen uit Bruinisse, Domburg, Wilhelminadorp en meerdere zaken in Rilland.

Om de kans voor diefstal te verkleiner adviseert de politie de fietsendrager op slot te doen of om hem op te bergen in de auto.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (20-7-2017 om 14:09)
Ik ben er blij mee dat ze deze dingen stelen! Laatst reed ik ook weer achter zo'n levensgevaarlijke constructie achter op een auto, alles wiebelen en schudden en de bestuurder had niets in de gaten. Je zal het spul maar op de motorkap krijgen!
Cookie-instellingen beheren