Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 23 km

OM eist celstraf voor handel in xtc en speed

Toegevoegd: 20-07-2017, 20.01 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De officier van justitie in Middelburg heeft donderdag een gevangenisstraf van twintig maanden geëist tegen de 30-jarige M. V. uit Middelburg. De zaak tegen V. werd bij verstek behandeld.


V., die - in tegenstelling tot waar het Openbaar Ministerie (OM) van uitgaat, namelijk een jaar - heeft bekend een half jaar te hebben gehandeld in xtc en speed. Er kwam een eind aan zijn activiteiten toen de politie begin augustus 2015 een inval deed.

In zijn woning werd 802 gram speed en 149 xtc-pillen gevonden. Ook ontdekte de politie een verboden wapen: een stiletto. Behalve dat het OM V. achter de tralies wil zien vindt zij ook dat hij de bijna 17.000 euro die hij met zijn handel zou hebben verdiend, in de staatskas moet storten. Uitspraak over twee weken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren