Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
78 files van totaal 289 km

Busje op zijn kant na ongeval A58 Rilland

Toegevoegd: 22-07-2017, 13.47 uur
Het ongeval op de A58 bij Rilland.
Het ongeval op de A58 bij Rilland.
© Foto: Facebook / Brandweer Rilland
Door: Manfred Berrevoets

RILLAND - Bij een ongeval op de A58 ter hoogte van Rilland is vanmorgen een bestelbus op zijn kant terecht gekomen.


Rond 07.55 uur werd de brandweer opgeroepen voor een ongeval met beknelling. Ook een ambulance rukte uit. Bij aankomst van de brandweer was de bestuurder al uit het voertuig. De brandweer heeft de berger geassisteerd met de berging van het busje. Of de bestuurder gewond is geraakt is niet bekend.

Tijdens de afhandeling van het ongeval was de linker rijbaan afgesloten. Later vandaag is er een spoedreparatie gedaan aan de vangrail. Voor de reparatie was op beide rijbanen van de snelweg een rijstrook afgesloten. De wegwerkzaamheden zorgde in beide richtingen voor een files van zeven tot elf kilometer.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
cq (22-7-2017 om 15:22)
Nu niet een voor het andere, maar het is toch wel een ramp zalige vertoning van eenzijdige ongevallen, verbied die smartphones achter het stuur,denk dat daar 90% van de ongevallen door veroorzaakt worden.Als je die automobilisten tegen komt zie je ze zitten met de ogen neer geslagen naar het beeldscherm te kijken, ....valt niet op zeker. Als ze hun leven beu zijn die lui, stoppen ze maar met auto rijden en springen ze maar van een brug. Kunnen ze geen ander meenemen, betreft onschuldige slachtoffers!
Cookie-instellingen beheren