Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 16 km

Auto brandt uit bij Sint Philipsland

Toegevoegd: 23-07-2017, 15.37 uur
De autobrand bij Sint Philipsland.
De autobrand bij Sint Philipsland.
© Foto: 112markiezaten.nl
Door: Manfred Berrevoets

SINT PHILIPSLAND - Op de Krabbenkreekweg tussen Sint Philipsland en Oud-Vossemeer is zondagochtend een auto uitgebrand.


De brandweer van Sint Philipsland rukte even voor half twaalf uit en bluste her vuur. De auto raakte door de brand zo zwaar beschadigd dat hij als verloren moet worden beschouwd.

Tijdens de bluswerkzaamheden was de weg afgesloten. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig weggesleept.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ko (25-7-2017 om 19:02)
Jose, André, Ik, Erik, Jullie zijn misschien veel slimmer dan Kees, hoewel ik dat wel betwijfel. De opmerking van Kees is misschien wat minder handig. Ik denk dat het slimmer is om hier niet op deze manier op in te gaan. Laat Kees gewoon zijn mening geven. We hebben in ons land toch vrijheid van meningsuiting? Laat iedereen een beetje in zijn waarde A.U.B.
Erik (25-7-2017 om 07:30)
Ja ja ja...met die Kees hebben we een kenner in ons midden. Heel goed op de hoogte wat de 2dehands auto onderdelen doet op dit moment en opmerkzaam dat hij is!! @Ik; Ben het helemaal met je eens, even door de wasstraat en dan is die Audi helemaal "brandschoon".
wim (24-7-2017 om 06:55)
waarom word er niet naar de oorzaak van de brand hoe die ontstaan is het kom steeds vaker voor een auto in brand gaat, of zou in algemeen het onderhoud te veel uitgesteld wooden
Ik (23-7-2017 om 23:05)
Kees, ik twijfel.. Even door de wasstraat en daarna een nieuwe waslaag doet wonderen. Total loss valt mee denk ik..
André (23-7-2017 om 20:29)
Hoezo vermoeden dat hij totalloss is, er staat toch duidelijk dat de auto als verloren beschouwd moet worden. Sommige mensen vinden het blijkbaar leuk om voor papegaai te spelen.
Jose (23-7-2017 om 20:21)
Meneer Kees; Begrijpend lezen is voor veel mensen erg moeilijk. Zo ook voor U ben ik van mening, In de tweede alinea staat dat het voertuig als verloren moet worden beschouwd. Dat is toch totaallos?
Cookie-instellingen beheren