Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
72 files van totaal 252 km

Automobilist rijd 63km te hard over N62

Toegevoegd: 25-07-2017, 22.56 uur
De automobilist werd gecontroleerd door de verkeerspolitie.
De automobilist werd gecontroleerd door de verkeerspolitie.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

’S-HEERENHOEK - De politie heeft vanavond het rijbewijs ingevorderd van een automobilist die te hard reed bij ’s-Heerenhoek.


Agenten van de Verkeerspolitie hielden een laser controle op de Sloeweg (N62) toen de automobilist met 163 km/h voorbij kwam rijden. Op de Sloeweg is 100 km/h toegestaan.

Het rijbewijs van de automobilist is ter plekke ingevorderd en er is proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tonnie (29-7-2017 om 14:48)
Wat eigenaardig dat in verband met te snel rijden er altijd de telefoon bijgehaald wordt. Alsof hardrijders niet op de telefoon kijken en alle anderen wel. Ik rijd niet te hard en ik bemoei me onder het rijden nooit met de telefoon. En daarin ben ik geen uitzondering. Te snel of telefoon: allebei onverantwoordelijk gedrag.
Vlissinger (27-7-2017 om 09:17)
Nuttig hoor! wanneer gaan jullie eens kijken naar telefoons achter het stuur? dit is het grootste probleem, niet dat harde rijden. maar nee, dit levert meer geld op :)
Axelaar (27-7-2017 om 08:07)
Beetje snelheid wat er nou erg aan ... Ze zouden beter de buitenlanders en criminele is in de gaten houden maar dat doen ze niet wel savond iemand aan houden die op een lege weg meer dan 50 te hard rijd Waar gaat deze wereld naar toe
Jose (26-7-2017 om 22:54)
Jan; wat een warrelig verhaal zet U hier neer. Ik kan uit het stukje niet opmaken of de "dader" jong of wat ouder is. Wat er allemaal had kunnen gebeuren, zoals U het is schetst, is afschuwelijk. Gelukkig is er niets gebeurd. En we? Die zin over het mortuarium. U doet net of U bij de politie werkt. Is dat zo?
Dianaandachttrekker (26-7-2017 om 18:31)
Geef niks vind het schandelijk die bumpersklevers en je aan alle kanten op te willen jagen en vervolgens je af snijden...spelletjes spelen doe je op circuit maar hebben ze waarschijnlijk geen geld voor, de openbare weg hoor je je te gedragen en niet als onkunde.
Jan (26-7-2017 om 12:23)
Wel geeft niets gewoon verlopig op de fiets ,want meestal zijn het gasten die net hen rijbewijs hebben en denken dat ze alles kunnen en mogen .GEWOON WEER EEN TIJDJE OP DE FIETS MET DEZE GAST VOOR EEN JAARTJE OFZO EN EEN FLINKE PRENT WAAR HIJ/ZIJ VERLOPIG OOK NOG EENS WAKKER VAN LIGT, want als er wat gebeurt wie mogen het weer opruimen ,en als er slachtoffers bij vallen mogen we ook de boodschap thuis gaan vertellen wat helemaal niet leuk is voor dat persoon ,maar blijkbaar staan ze daar niet bij stil ze moeten dan maar eens in het motuarium gaan kijken wat daar ligt na een ongeluk dan worden ze misschien eens wakker
Cookie-instellingen beheren